Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Slovan vyhral v Senici, Košice uhrali remízu na Liptove
Zdielať na

Slovan vyhral v Senici, Košice uhrali remízu na Liptove

Zdroj: sita, SP Senica vs. Slovan

RUŽOMBEROK/SENICA / Nerozhodným výsledkom 0:0 sa skončil utorkový prvý semifinálový duel slovenskej pohárovej futbalovej klubovej súťaže Slovnaft Cup 2013/2014 medzi MFK Ružomberok a MFK Košice. Slovan bezpečne zvíťazil v Senici.

Prvý polčas odohrali corgoňligisti bez výraznejších šancí. Po zmene strán sa domácim Ružomberčanom podarilo zatlačiť hosťujúci tím, ale po hodine hry Zreľák zblízka trafil iba do brankára Tofiloského. O päť minút neskôr ten istý hráč nepochodil opäť, keď obrana súpera zastavila jeho útočnú snahu. Na opačnej strane neuspel ani Šinglár, ktorý tesne minul bránku P. Kováča. V ďalšom priebehu nepremenili šance ani Ďubek a striedajúci Kotora, prvé semifinále sa tak skončilo remízou. Odveta je na programe v utorok 15. apríla o 16.30 h v Košiciach.

Hráči Slovana Bratislava sa v utorok výrazne priblížili k finále slovenskej pohárovej futbalovej klubovej súťaže, keď v prvom semifinálovom súboji na pôde Senice zvíťazili 3:1. "Belasí" už v úvodnej dvadsaťminútovke získali dvojgólové vedenie, keď sa do streleckej listiny zapísali Vittek a L. Peltier. Ešte pred polčasovou prestávkou skorigoval z pokutového kopu domáci Piroska, ale konečnú podobu výsledku dal po hodine hry Soumah. Bratislavčania mali aj ďalšie šance na skórovanie, no gólmana Šullu už neprekonali. Odveta je na programe v utorok 15. apríla o 13.00 h v Bratislave.

Futbal - Slovnaft Cup 2013/2014 - semifinále - prvé zápasy:

MFK Ružomberok - MFK Košice 0:0
ŽK: 32. A. Lovás, 43. Zošák - 40. Pačinda, 76. Viazanko, rozhodovali: Kružliak - Somoláni, Sluk, 1513 divákov

Ružomberok: P. Kováč - Nosek (79. L. Lupták), Adamovič, D. Kružliak, P. Maslo - M. Nagy - Zreľák, Ďubek, Zošák (89. Serečin), R. Bartoš - A. Lovás (57. Kotora)
Košice: Tofiloski - Korijkov, P. Kavka, Bašista, Sekulič - Šinglár - Viazanko, Bukata, Pačinda (71. L. Djordjevič) - J. Novák (90. Huk), Haskič (83. Ostojič)

FK Senica - ŠK Slovan Bratislava 1:3 (1:2)
Góly: 31. Piroska (z pok. kopu) - 13. Vittek, 18. L. Peltier, 61. Soumah, ŽK: 53. Piroska, 54. L. Opiela - 42. Milinkovič, 61. Vittek, 81. Gorosito, rozhodovali: Vnuk - Chládek, Tomčík, 1324 divákov

Senica: Šulla - R. Mazáň, P. Pavlík, Vitor Gava, Slinkin - Chvátal (69. Hiago) - Ventúra, L. Opiela, Kalabiška (80. Ferenčík) - Piroska - Irobiso (69. Kosorín)
Slovan: D. Perniš - Bagayoko (73. D. Hudák), Gorosito, Niňaj, Vrablec - Bagi (69. Halenár), Grendel - L. Peltier (58. K. Mészáros), Milinkovič, Soumah - Vittek

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články