Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Kuciak v šarvátke so spoluhráčom počas zápasu
Zdielať na

Kuciak v šarvátke so spoluhráčom počas zápasu

VARŠAVA / Slovenský futbalový brankár Legie Varšava Dušan Kuciak sa počas nedeľňajšieho zápasu na ihrisku Slasku Vroclav dostal do konfliktu so spoluhráčom Tomaszom Brzyským.

Obaja si išli vzájomne "po krku", čo zachytili reportéri a portál fakt.pl priniesol aj fotky inkriminovaného momentu, počas ktorého o niekoľko desiatok centimetrov vyšší Kuciak drží za hlavu poľského obrancu. Predpokladá sa, že slovenský reprezentant týmto netradičným spôsobom vyčítal spoluhráčovi nedôslednosť v defenzíve. Situáciu upokojil až hlavný arbiter duelu Pawel Gil.

"Neviem, o čo tam išlo. Došlo ku skratu u našich hráčov. Obaja si to určite už vysvetlili. Takéto situácie sa niekedy stávajú v zápale boja, neexistuje žiadna aféra," upokojil zástupcov médií tréner brankárov úradujúceho poľského šampióna Krzysztof Dowhaň. Jeden z aktérov incidentu Brzyski zareagoval svojsky: "Asi máte pokazené kamery, nič sa tam nestalo, nie je o čom písať."

Nebolo to prvýkrát

Autori článku ďalej upozornili, že to nebol prvý skrat Dušana Kuciaka v tejto sezóne. V jesennom dueli Európskej ligy s Laziom Rím prebehol rodák zo Žiliny polovicu ihriska a poriadne navrieskal na spoluhráča Henrika Ojamuu. "Urobil som veľkú chybu. Takéto veci majú zostať v šatni. Mrzí ma to," kajal sa následne Kuciak.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články