Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Traja králi priniesli aj nožničky roka! Kochajte sa, nádhera!
Zdielať na

VIDEO. Traja králi priniesli aj nožničky roka! Kochajte sa, nádhera!

TEL AVIV / Sviatok Troch kráľov je síce už dva dni minulosťou, no v izraelskej futbalovej lige priniesli práve 6. januára naozaj nádherný moment. Postaral sa oň Barak Itzhaki z tímu Maccabi Tel Aviv a keď budú na konci tohto roka hľadať vo svete najkrajší gól, nech sa neopovážia naňho zabudnúť!

V pondelkovej dohrávke 16. kola najvyššej izraelskej súťaže hostil Maccabi Tel Aviv tím Maccabi Haifa a po 56. minútach viedol 2:0. Hostia síce o osem minút neskôr duel zdramatizovali, no o ďalších šesť ich domáci Itzhaki zmrazil málo vídaným spôsobom!

Nádherná ekvilibristika!

V 70. minúte vyslal Mahadan Radi mäkký oblúčik do šestnástky hostí a tam si 11-násobný izraelský reprezentant Barak Itzhaki vyslovene počkal na svoj hviezdny okamih. Dvojica zadákov Haify očividne ani v najmenšom neočakávala ekvilibristiku domáceho útočníka a - bola to chyba. Ten totiž vystrihol naozaj nádherné nožničky a tribúny zahalené do žltých farieb boli v tranze. Niet sa čo čudovať, gól to bol vskutku nádherný a navyše poistil klubu Maccabi Tel Aviv po víťazstve 3:1 vedúcu priečku v tabuľke izraelskej ligy. Druhý Hapoel Beer Sheva naňho stráca šesť bodov.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_Barak Itzhaki_Izrael

www.globes.co.il

Súvisiace články