Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
VIDEO. Gól brankára z výkopu! Jeho náprotivok mal vlčiu tmu...
Zdielať na

VIDEO. Gól brankára z výkopu! Jeho náprotivok mal vlčiu tmu...

LA ROCHE SUR YON / Francúzsky klub La Roche VF, ktorý hrá v piatej najvyššej súťaži, mal v národnom pohári na dosah veľký úspech. V 3. kole hostil druholigistu CA Bastia. Uhral s ním remízu 0:0 a hostia šli do predĺženia bez Salisa, ktorý bol v 86. minúte vylúčený...

V predĺžení sa však diali veľké veci. Na gól hosťujúceho Pastorelliho zo 107. minúty by možno ešte domáci amatéri vedeli odpovedať, no už o dve minútky neskôr dostali mimoriadne tvrdé K.O.! Ako, to si od včera na internete pozrelo už okolo 40 tisíc ľudí.

Domáci brankár ako Alenka v ríši divov...

Gólman Bastie Antoine Philippon sa vtedy po akcii domácich zmocnil vo vlastnom pokutovom území lopty a okamžite sa ju rozhodol dlhým výkopom poslať vpred. Trafil ju veru poriadne prudko. Padla až na hranicu šestnástky tímu La Roche VF a následným oblúčikom "doplachtila" až do siete! Treba však dodať, že Philippon sa môže poďakovať za gól aj svojmu kolegovi, ktorý mal hádam "vlčiu tmu" alebo mu absolútne zlyhal odhad. Hostia pridali Pastorellim ešte jeden gól. Napokon teda vyhrali po predĺžení jasne 3:0 a postúpili.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Futbal_brankár_CA Bastia_Antoine Philippon

www.estac.fr

Súvisiace články