Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO. Poľský brankár Tytoň trafil hlavou žrď a stratil vedomie!
Zdielať na

VIDEO. Poľský brankár Tytoň trafil hlavou žrď a stratil vedomie!

KERKRADE / Pre PSV Eindhoven to bol v 11. kole na pôde Rody Kerkrade naozaj smolný zápas. Prekvapujúco ho prehral 1:2, prišiel o vylúčeného Depaya, no to najhoršie sa odohralo v nadstavenom čase. Škaredé zranenie poľského brankára PSV Przemyslawa Tytoňa.

Napriek štyrom avizovaným plynula už siedma minúta nadstaveného času, keď si loptu na priamy kop postavil futbalista Rody Kerkrade Höcher a poslal ju pod brvno na pravú stranu z pohľadu gólmana.

Sanitka až na hraciu plochu

Poľský reprezentačný brankár ju letiac vzduchom vynikajúco vyrazil, no vzápätí trafil hlavou žrď a pri dopade na trávnik si ju ešte tvrdo udrel o zem! Stratil vedomie a nasledovalo dlhé ošetrovanie. Priamo na trávnik prišla sanitka, Tytoň putoval na nosidlá a priamo do nemocnice. Presná diagnóza zatiaľ nie je známa.

Rovnako aj v septembri 2011...

Pre 26-ročného Poliaka, ktorý svoju krajinu reprezentoval 13-krát, to bol už druhý nedobrovoľný odchod z trávnika. Odviezli ho z neho aj v septembri 2011, keď sa zrazil so spoluhráčom v zápase proti Ajaxu Amsterdam a utrpel otras mozgu. Po noci strávenej v nemocnici ho ale prepustili a čoskoro sa vrátil do hry. Držíme mu palce, aby to aj teraz malo takýto šťastný koniec!

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Brankár_Przemyslaw Tytoň_Poľsko

isifa.com - Przemyslaw Tytoň

Súvisiace články