Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
VIDEO. Barcelona zdolala Real Madrid, Neymar (21) hviezdil
Zdielať na

VIDEO. Barcelona zdolala Real Madrid, Neymar (21) hviezdil

MADRID / Futbalisti FC Barcelona zvíťazili v sobotu v prvom tohtosezónnom prestížnom zápase "El Clásico" v rámci 10. kola najvyššej španielskej dlhodobej súťaže Primera Divisón nad hráčmi Realu Madrid pred vlastnými fanúšikmi 2:1.

Skóre v prospech oveľa efektívnejších Kataláncov otvoril na Camp Nou v 18. min Brazílčan Neymar, v 78. min sa k nemu šikovným lobom spoza šestnástky pridal striedajúci Čiľan Alexis Sánchez. V nadstavenom čase znížil 20-ročný Jesé Rodríguez približne štvrť hodiny po svojom príchode na trávnik, ale hosťom už nezostal dostatok času na prípadné vyrovnanie.

Za Real druhý raz od svojho nákladného letného príchodu z Tottenhamu Hotspur nastúpil v základnej zostave Gareth Bale, ale waleskému krídelníkovi sa príliš nedarilo a na trávniku pobudol iba do 61. min, keď ho nahradil Francúz Karim Benzema. Líder ligy Barcelona má pred najväčším rivalom už 6-bodový náskok. "Biely balet" je tretí v tabuľke, jeho mestský rival Atlético zaostáva z druhej pozície za Barcou o 4 body.

10. kolo španielskej futbalovej súťaže Primera División:

FC Barcelona - Real Madrid 2:1 (1:0)
Góly: 18. Neymar, 78. Alexis Sánchez - 90.+ Jesé Rodríguez

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita

Súvisiace články