Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dráma na trávniku. Skosil súpera, dostal červenú a - odpadol!
Zdielať na

Dráma na trávniku. Skosil súpera, dostal červenú a - odpadol!

HEERENVEEN / Stretnutie minulého kola holandskej futbalovej ligy medzi Heerenveenom a Groningenom prinieslo sériu okamihov, po ktorých sa divákom tajil v šoku dych. Hlavnú úlohu v nich hral iba 20-ročný stopér hostí Timo Letschert.

Ten sa už v jedenástej minúte duelu postaral o zákrok, ktorým sa zvykne vravieť, že bol zrelý na prokurátora. Domáceho Luciana Slagvera, ktorý si chcel okolo neho prestrčiť loptu, zobral aj so špinou, no doplatil na to dvojnásobne.

Okrem červenej aj kolenom do hlavy

Hlavný rozhodca mu najprv bez váhania ukázal červenú kartu a mladý obranca opúšťal nedobrovoľne ihrisko s veľkým údivom v tvári. Neprišiel však ani k postrannej čiare. Po jeho faule ho totiž vzduchom letiaci Slagver zasiahol tvrdo kolenom do hlavy a následky na seba nenechali dlho čakať. Hriešnik sa po niekoľkých krokoch zvalil na trávnik ako podťatý.

Pobyt v nemocnici a 3-zápasový dištanc

Z ihriska putoval na nosidlách v bezvedomí a okamžite ho previezli do nemocnice s podozrením na silný otras mozgu. Z bezvedomia sa v nemocnici prebral a po niekoľkých dňoch ho prepustili do domáceho liečenia. To ho ale neochránilo od trestu za tvrdý faul. Holandská disciplinárka mu naparila trojzápasový dištanc.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Timo_Letschert_brutal_faul

www.fcgroningen.nl

Súvisiace články