Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Plzni už vstupenky vypredali! Pred pokladňami spalo 60 ľudí
Zdielať na

V Plzni už vstupenky vypredali! Pred pokladňami spalo 60 ľudí

Zdroj: sita - Bakoš a Ďuriš sa postarali o senzačnú remízu Plzne

PLZEŇ / O zápasy futbalistov Viktorie Plzeň v skupinovej fáze Lige majstrov je enormný záujem a vstupenky už sú prakticky vypredané. V noci na stredu dokonca šesťdesiat ľudí nocovalo pred pokladňami na štadióne v Štruncových sadoch.

Držitelia permanentiek mali prednosť. Vstupenky si mohli kupovať od nedele do utorka 18.00 h a väčšina z nich túto možnosť aj využila. V stredu o 9.00 h ráno sa pokladne otvorili aj pre záujemcov bez permanentky. Pre nich zostalo asi tisíc balíčkov vstupeniek.

Tí, ktorí chceli mať istotu, že vstupenky získajú, čakali pred pokladňami už od utorkového večera. Noc na stredu tak pred pokladňami strávili desiatky ľudí. Ako informuje idnes.cz, pospávali na stoličkách, postávali pod plachtami, dáždnikmi a slnečníkmi. Niektorí sa vybavili aj termoskami s teplými nápojmi, spacími vakmi a karimatkami. Mnohí si do chladnej noci obliekli silné svetre, bundy a čapice.

Tesne pred ranným otvorením pokladní stálo v rade asi 300 ľudí. "Najväčší záujem bol o vstupenky v najlacnejšej kategórii, kde cena balíčku vyšla na 4200 korún (pozn. 163 eur). Mám radosť, že nedošlo na žiadne ostrejšie slová a strkanice," cituje jeden z českých portálov dievčinu, ktorá predávala na kase.

Balíčky vstupeniek, ktoré záujemcovia bez permanentky mohli kúpiť za 4200, 5900 (229 eur) a 8000 korún (310 eur), sú od stredy dostupné v predaji v internetových aukciách.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články