Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Futbal nabitý atmosférou. Lídrom kotla môže byť aj malý chlapec
Zdielať na

Futbal nabitý atmosférou. Lídrom kotla môže byť aj malý chlapec

Výborne odštartovala najvyššia slovenská futbalová súťaž. Po 46 dňoch letnej prestávky sme na HUSTE.tv otvorili 21. ročník Corgoň ligy.

Veľa gólov, mnoho divákov na tribúnach a množstvo pri svojich monitoroch na stránkach HUSTE.tv. A dnes ešte pokračujeme!

Po prvých dvoch hracích dňoch máme za sebou päť duelov, ktoré videlo na tribúnach 14 tisíc fanúšikov a na stránkach HUSTE.tv ďalšie desiatky tisíc divákov. Tí sa veru vôbec nenudili, veď videli 15 gólov – v priemere tri góly na zápas.

A to nás ešte dnes čaká výborné derby medzi Ružomberkom a Žilinou – ašpirantmi na prvú trojku v tabuľke.

Sleduj LIVE aj na HUSTE.tv od 18:30h.

Veru, ako na trávniku, tak aj na tribúnach začalo byť veselo. V Trenčíne proti nitrianskym chuligánom zasahovala polícia, do Senice prišlo vyše tisíc trnavských fanúšikov, na bratislavských Pasienkoch povzbudzovalo nováčika viacero fanúšikov zo Žitného ostrova.Všetci sa snažili vytvoriť futbalistom vynikajúcu atmosféru. Sčasti sa im to skutočne aj podarilo a prispeli tak k výborným kulisám.

Všetkých však zaujme aj naše video, ktoré nám poslal náš divák Adam Asty. Zobrazuje atmosféru na tribúnach, kde rozvášnených fanúšikov PSV Eindhoven vedie malý chlapec sediac na otcových ramenách. Video tak zobrazuje, že pohľad zaujatého diváka na fanúšikovské jadro je často nesprávne skresľovaný. Tak sa skúsme tento rok rovnako baviť futbalom...

Ako bude fungovať Corgoň liga v jej 21. sezóne?

Počet dvanástich účastníkov a netradičných 33 odohraných kôl, ktoré sa v Corgoň lige aj II. lige "použili" už šesťkrát, sa v nastávajúcej sezóne 2013/2014 nemení. Pod Tatrami sa bude opäť hrať systémom trikrát každý s každým.

V jesennej časti mužstvá odohrajú 19 a v jarnej časti 14 zápasov. V prvých 22 kolách sa stretne dvakrát každý s každým doma-vonku a následne sa zopakuje 11 kôl z úvodnej tretiny súťaže.

Na HUSTE.tv budete mať možnosť vidieť všetky zápasy.

Súvisiace články