Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kucka sa pripravuje na novú sezónu v kopačkách Nitrocharge
Zdielať na

Kucka sa pripravuje na novú sezónu v kopačkách Nitrocharge

Zdroj: Adidas

BRATISLAVA / Čo môžete urobiť preto, aby ste boli najlepší? Predovšetkým sú to veci, ktoré musíte vybojovať sami. Fyzická a psychická kondícia. Tvrdý tréning, sebadisciplína, motivácia a odhodlanie. Dôvera vo vlastné schopnosti. O najlepších potom vo finále rozhodne energia. Kto jej má viac, zvíťazí.

Hraj aj ty nabitý extrémnou energiou a staň sa motorom mužstva!

Nové kopačky Nitrocharge sú určené pre najlepších hráčov mužstva, nazývaných aj motor mužstva. Kombinácia prevratných technológií prináša do hry extrémnu energiu a zaručuje špičkové výkony.

Podrážka kopačiek obsahuje zabudovaný element ENERGYPULSE, inšpirovaný technológiou odpruženia v jadre, ktorý poskytuje bonusovú energiu počas finálnej fázy šprintovania. Vysokoelastický patentovaný materiál ENERGYSLING vystužuje bočné strany kopačky a prináša dôraznejšie reakcie pri pohybe.

Povrch kopačky obsahuje ochrannú vrstvu zo sieťoviny, ktorá je umiestnená v oblasti chodidla a priehlavku. Obsahuje ochranné výplne okolo najcitlivejších oblastí, akou je napr. aj Achillova šľacha. Kopačky sú kompatibilné s adidas miCoach SPEED_CELL, umožňujú hráčom zaznamenávať svoje výkony na ihrisku a zamerať sa na postupné zlepšenie. PODROBNOSTI TU.

Kucka je z kopačiek nadšený

"Kopačky Nitrocharge som mal možnosť otestovať na poslednom tréningu v Janove a som nadšený ich funkčnosťou pri šprinte. Chodidlá udržuje pevné a pritom ľahké, čím sa stávajú reakcie presnejšie a efektívnejšie. Odporúčam ich všetkým nadšencom a aktívnym hráčom futbalu. Urobia z vás na ihrisku energickú strelu, ktorá zaručene vezme dych všetkým vašim súperom," hovorí slovenský futbalový reprezentant a stredopoliar talianskeho FC Janov Juraj Kucka. 

ADIDAS NITROCHARGE. Ďalšie informácie nájdete aj TU.

Súvisiace články