Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Highlight: Bezgólová remíza Myjavy s Nitrou
Zdielať na

Highlight: Bezgólová remíza Myjavy s Nitrou

Zdroj: sita - 26.kolo CL, Myjava-Nitra

HUSTE.tv z MYJAVY - V dohrávanom zápase 26.kola futbalovej Corgoň ligy diváci gól na Myjave ani na hustom nevideli, a tak si Nitra vezie pod Zobor bod.

26.kolo futbalovej CL:

Spartak Myjava - FC Nitra 0:0

ŽK: 70. Siva - 44. H. Benčík, 47. Šmehyl, 56. Tawamba, rozhodovali: Pavlík - Chládek, Súkeníková, 2250 divákov

Myjava: Solnička - Siva, Častulín, Černáček, Kumančík (46. P. Ďuriš) - T. Marček, T. Bruško (72. Kosík) - Kuračka, Šulek, Sládek - Ľ. Urgela (80. Z. Harsányi)
Nitra: M. Chudý - R. Cicman, Šimončič, Struhár, Mičic - V. Gajdoš (81. B. Turčák), Tawamba - Kutra (46. Šmehyl), Zošák, Cléber (88. V. Kráľ) - H. Benčík

V Myjave sa od úvodu hral futbal s množstvom osobných súbojov, oba tímy chceli potvrdiť formu z ostatných zápasov. Prvá príležitosť patrila domácim: v 7. min sa po rohovom kope dostal k zakončeniu Častulín, Chudý vyrazil a následnej dorážke Černáčka chýbala presnosť. Pokusy Nitry boli buď z veľkej diaľky alebo zblokované. Čoraz viac sa presadzovali "kopaničiari", ktorí sa dostávali do sľubných streleckých pozícii, ale ich strely boli nepresné ako v prípade Sivu, Šuleka či Sládeka, prípadne im stála v ceste defenzíva Nitranov. Na druhej strane mohol v 36. min udrieť Tawamba, zblízka však pálil nad Solničkovu bránku. V 41. min vyslal ďalekonosný projektil Bruško, Chudý dobre zakročil. V závere prvého polčasu Bruško prihral spätne na Sládeka, ale ten prekopol.

Do druhého polčasu vstúpili hráči Myjavy aktívne, mali iniciatívu na kopačkách. Z diaľky pálil Bruško tesne vedľa, takisto Sládek nepresne z veľkého uhla, viackrát to v šestnástke hostí "horelo". Nitrania však mohli kontrovať v 64. min: Šmehyl mieril do šibenice, ale Solnička predviedol zákrok ako z učebnice a zabránil gólu, následná dorážka Zošáka bola zblokovaná. V závere opäť pritlačili domáci. V 79. min sa k lopte dostal striedajúci Kosík, Šimončič strele nezabránil, ale Chudý si s ňou poradil. V 84. min prišla skrumáž pred bránkou hostí, k odrazenej lopte sa dostal Sládek na úrovni pokutového územia, ale neprepálil hradbu tiel. Zápas sa napokon skončil bezgólovou remízou.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Súvisiace články