Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Škrtel (28) si prial v EL návrat do Petrohradu
Zdielať na

Škrtel (28) si prial v EL návrat do Petrohradu

Slovenský obranca v službách anglického klubu FC Liverpool Martin Škrtel si želal za protivníka v šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy UEFA 2012/2013 práve Zenit Petrohrad - jeho bývalého a terajšieho zamestnávateľa napokon aj spojil štvrtkový žreb vo švajčiarskom Nyone.

"Myslím si, že žreb nám prisúdil veľmi ťažkého súpera, pretože Zenit dlhodobo predvádza dobré výkony a bol účastníkom Ligy majstrov," cituje Martina Škrtela jeho oficiálna webová stránka. "Žreb ma napriek tomu potešil, pretože som si prial, aby som sa s Liverpoolom pozrel do Petrohradu, kde som predtým pôsobil. Bude to veľmi zaujímavý dvojzápas a verím, že s dobrým koncom pre nás," dodal 28-ročný kapitán reprezentácie SR.

Zenit Petrohrad, ktorého dres si oblieka slovenský obranca Tomáš Hubočan, sa stretne s FC Liverpool pri Neve na štadióne Petrovskij 14. februára, odveta je na programe o týždeň neskôr na Anfield Road. Víťaz tejto konfrontácie vyzve v osemfinále EL úspešného zo súboja švajčiarskeho FC Bazilej a ukrajinského Dnipra Dnepropetrovsk.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita - Škrtel - The Hero

Súvisiace články