Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Bakoš (29) na novú zmluvu s Plzňou nepotreboval agenta
Zdielať na

Bakoš (29) na novú zmluvu s Plzňou nepotreboval agenta

Slovenský útočník Marek Bakoš vyhlásil, že v česko-slovenských futbalových súradniciach nie je potrebné využívať služby hráčskeho agenta.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Novej Bane to povedal v online-rozhovore pre webovú stránku Viktorie Plzeň. "Ak by išiel hráč do zahraničia a mal by ponuky z Nemecka a Turecka, asi by to bolo iné. S Viktoriou sme sa však k spokojnosti všetkých dohodli," uviedol Bakoš v spomenutom rozhovore. Majster Česka zo sezóny 2010/2011 predĺžil s Bakošom spoluprácu do konca júna 2015.

Bývalý hráč Nitry, Púchova, Šiniku Jaroslavľ či Ružomberka, ktorý odohral za Plzeň 88 stretnutí a zaznamenal v nich 35 gólov, si želá účasť v základnej zostave reprezentačných trénerov Grigu a Hippa počas novembrového duelu Slovenska s Českom v Olomouci. "Chcel by som sa na tom zápase zúčastniť, nepoznám však plány trénerov. Možno to vyjde. Bolo by fajn zahrať si aj proti chlapcom z Viktorie Plzeň," uviedol Bakoš. Sedemnásobnému slovenskému reprezentantovi sa strelecky nedarí, naposledy v súťažnom zápase skóroval v drese Plzne 2. septembra v Gambrinus lige proti Dukle Praha, vtedy trafil dva razy. "Na koniec streleckej smoly čakám už dlho. Bolo by skvelé, keby to vyšlo práve v nedeľu v Edene," povedal Bakoš, ktorý cez víkend so spoluhráčmi cestuje do Prahy na zápas 13. kola českej Gambrinus ligy so Slaviou.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

id - Marek Bakoš v drese Plzne

Súvisiace články