Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stredoškolský futbalový zápas. Brutalita! Lietali päste a kopance
Zdielať na

Stredoškolský futbalový zápas. Brutalita! Lietali päste a kopance

Myslíte si, že emócie spojené s parádnou mastenicou prepukajú počas futbalových zápasov iba v horských ligách, kde polovica hráčov nastúpi pod parou po miestnej tancovačke? Veľký omyl!

Človek by predpokladal, že futbalové stretnutie stredoškolákov odohrajú v duchu fair-play, chlapci si po ňom podajú ruky, osprchujú sa a pri nealku pokecajú o spolužiačkach. No v Minnesote to bolo úplne inak.

Zákerné ťahy od výmyslu sveta!

To, čo predviedli hráči tímov Totino Grace a Prairie Seeds, bolo od spomínaného mierumilovného scenára na míle vzdialené. Po zápase veľkých rivalov, ktorý vyhrali hostia 2:1, výsledok nikoho nezaujímal. Na konci duelu, v ktorom sa bojovalo o postup na prestížny celoštátny turnaj, sa totiž strhla brutálna bitka ako vystrihnutá zo štvrtej cenovej skupiny.

Iskra preskočila po tvrdom kontakte dvoch súperiacich futbalistov a netrvalo dlho, kým sa rozhorela vatra vášní. Do brutálnej mastenice sa zapojili nielen hráči, ale aj členovia realizačných tímov a diváci. Nechýbali tvrdé údery päsťami, zákerné kopance odzadu a zápasnícke chvaty. Napokon, pozrite sa na to sami...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Bitka_futbal_stredoškoláci_Minnesota

youtube.com

Súvisiace články