Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nedeľňajší tréning A-mužstva SR bez problémov
Zdielať na

Nedeľňajší tréning A-mužstva SR bez problémov

Zdroj: TASR - Tréning futbalistov Slovenska v Luxembursku

Nedeľňajšiu tréningovú jednotku A-mužstva slovenskej futbalovej reprezentácie absolvovali všetci hráči nominovaní na utorňajší duel proti Grécku v kvalifikácii o postup na majstrovstvá sveta 2014 do Brazílie. S miernymi úľavami trénovali v Senci stredopoliari Marek Hamšík a Vladimír Weiss ml.

"Hamšík netrénoval naplno, lebo počas sezóny odohrá veľmi veľa zápasov. Týmto spôsobom sme ho trochu šetrili. Weiss mal tiež nejaké úľavy, aby sa mu nezhoršilo to boľavé koleno. Všetci ostatní, vrátane Martina Škrtela, trénovali v plnej záťaži," povedal  v nedeľu popoludní lekár A-mužstva SR Vladimír Pener.

Krídelník talianskeho klubu Delfino Pescara Vladimír Weiss ml. nedohral piatkový bratislavský kvalifikačný zápas v G-skupine proti Lotyšsku (2:1), keď odstúpil zo stretnutia na Pasienkoch tesne pred koncom prvého polčasu pre bolesť v ľavom kolene. Stopér FC Liverpool Martin Škrtel po jednom zo vzdušných súbojov stratil na krátky okamih vedomie a tréneri ho v závere spomenutého stretnutia s Lotyšskom stiahli z ihriska. Obaja sú však zdravotne v poriadku a môžu zasiahnuť do utorňajšieho duelu proti Grécku s úvodným výkopom o 20.30 h.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články