Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Aj toto sa dá nedať! Ronaldo nedal gól do prázdnej bránky
Zdielať na

Aj toto sa dá nedať! Ronaldo nedal gól do prázdnej bránky

Futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa v pondelkovej dohrávke najvyššej španielskej súťaže na pôde Raya Vallecana mohol presvedčiť, že v zakončovaní stopercentných gólových šancí nie je neomylný.

Slabšiu chvíľku si vybral krátko po tom, čo skóroval z pokutového kopu na 2:0. Po rýchlej akcii mu naservíroval Higuaín prihrávku a portugalský futbalista sa ocitol sám pred opustenou bránkou. Cristiano Ronaldo však zaváhal, situáciu podcenil, loptu netrafil ideálne. Fanúšikovia sa už v tej chvíli tešili z gólu, ale lopta sa napokon zastavila na žrdi a vrátila späť do hry. Video Ronaldovho zlyhania sa stalo okamžite jedným z hitov na internete.

Real Madrid dohrával v pondelok stretnutie s Vallecanom, ktoré sa malo pôvodne konať v nedeľu. V riadnom termíne sa však nemohlo začať pre problémy s osvetlením na štadióne. Real napokon súboj vyhral 2:0. Skóre otvoril v 13. min Karim Benzema, v 70. min skóroval Cristiano Ronaldo z pokutového kopu. Real v piatom ligovom zápase v ročníku 2012/13 dosiahol druhé víťazstvo.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

sita, Ronaldo vs Vallecano

Súvisiace články