Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neymar je pán. Zaplatil si luxusné lietadlo, stihol zápas, dal krásny gól
Zdielať na

Neymar je pán. Zaplatil si luxusné lietadlo, stihol zápas, dal krásny gól

Krásnym gólom a prihrávkou pomohol hviezdny útočník Neymar futbalistom Santosu v brazílskej lige k víťazstvu 3:1 na ihrisku Figueirense. A to napriek tomu, že mal za sebou 14-hodinovú cestu zo Švédska.

O 24 hodín skôr totiž odohral v Štokholme skoro celé prípravné stretnutie "kanárikov" a po ňom si zaplatil súkromné lietadlo, aby nezmeškal ligový zápas svojho Santosu.

Je naozaj výnimočný

Vedenie klubu toto Neymarove gesto ocenilo. "Je naozaj výnimočný. Sám prišiel s nápadom, že ihneď po zápase vo Švédsku priletí. Chcel jednoducho hrať," povedal viceprezident FC Santos Odilio Rodrigues na adresu mladej hviezdy. Neymar odohral v stredu v Štokholme 82 minút a prispel k víťazstvu Brazílie v pomere 3:0.

Dlhá cesta luxusným lietadlom sa na 20-ročnom ofenzívnom hráčovi príliš neprejavila. Krásnym gólom a aj prihrávkou pomohol svojmu mužstvu k triumfu v pomere 3:1. Navyše, po faule na strieborného medailistu z olympiády v Londýne videl červenú kartu stredopoliar Figueirense Tulio. V tom čase mal už aj Santos vylúčeného obrancu Juana.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Neymar_luxusné_lietadlo

facebook.com

Súvisiace články