Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
HUSTE.tv víťazom futbalového turnaja športových redakcií
Zdielať na

HUSTE.tv víťazom futbalového turnaja športových redakcií

Zdroj: huste.tv

Klub športových novinárov organizoval futbalový turnaj športových redakcií v rámci osláv Svetového dňa športovej žurnalistiky. HUSTE.tv po vlaňajšom 3. mieste tento rok nenechalo nič na náhodu a s prehľadom suverénne turnaj vyhralo!

Futbalový tím zložený z komentátorov, režisérov a redaktorov internetovej televízie HUSTE.tv v piatok zvíťazil na skvelo obsadenom turnaji Klubu športových redaktorov Slovenského syndikátu novinárov bez straty jediného bodu.

Turnaja sa na umelej tráve v areáli bratislavských Pasienkov zúčastnilo 6 tímov - TASR, SME, Pluska, Denník šport, NIKE a HUSTE.tv.

Po výhrach v skupine nad Denníkom šport 5:1 a NIKE 6:2 narazil tím Huste.tv vo finále na favorizovaného obhajcu trofeje SME. Po polčase 0:0 sa rozhodlo až v druhej časti zápasu a po výhre 3:2 si tím HUSTE.tv zaslúžene odniesol cennú trofej za 1. miesto v turnaji KŠR 2012!

Ďakujeme organizátorom tohto turnaja, našim súperom a spoluhráčom za skvelý turnaj. Na fotke vo vrchnom rade zľava Tomáš Valent (strihač - 2 góly), Pavol Katrinec (komentátor - 1 gól), Tomáš Magáth (vedúci športového oddelenia), Peter Kapitán (komentátor - 1 gól), Róbert Kmeťo (komentátor - 4 góly), v dolnom rade zľava Pavol Pindjak (komentátor - 1 gól), Vladimír Ambrozek (redaktor - 1 gól) a Tomáš Kandra (režisér - 4 góly)