Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Sex, pivo a cigarety sú povolené! Nemci jemne povolili uzdu disciplíne
Zdielať na

Sex, pivo a cigarety sú povolené! Nemci jemne povolili uzdu disciplíne

Nemci sú známi tým, že si potrpia na prísnu disciplínu. Tréner reprezentačného tímu Joachim Löw však počas štartu na európskom šampionáte uzdu mierne povolil. Hráči si tak môžu dať pivo, cigaretku a môžu aj komunikovať na sociálnych sieťach. Všetko však musí mať svoje pravidlá!

Sex len deň po zápase

Pravidlá, určené trénerom Joachimom Löwom zverejnil denník Bild.

Podľa  týchto pravidiel môžu  mať hráči sex s manželkami, či priateľkami, ale len deň po zápase. "Ešte sme sa ale nedohodl , či budú môcť ženy v hoteli aj prespať," cituje Bild reprezentačného manažéra Olivera Bierhoffa.

Denná dávka - 1 pivo

V čase voľna sa hráči môžu ísť prejsť do mesta, no vrátiť do hotela sa musia do jedenástej hodiny večer. A môžu si dať aj pivo, ale iba jedno! Tréner Joachim Löw toleruje aj pohár vína. Tvrdý alkohol je však prísne zakázaný!

Cigarety povolené

Cigariet si môžu hráči zapáliť, koľko sa im zapáči a koľko znesú ich pľúca pri nasledujúcom zápase, či tréningu... Tolerantný prístup k tabaku má tréner nemeckého tímu aj preto, že sám je silný fajčiar! No a v tíme má len jedného chlapa, ktorý potrebuje nikotín - náhradného brankára Tima Wieseho...

Na sociálnych sieťach len pozitívne názory

Aj na internetových sociálnych sieťach musia nemeckí futbalisti dodržiavať pravidlá. Nesmú vynášať interné informácie a nesmú sa vyjadrovať negatívne.

Pohoda v tíme - útok na titul

Všetky tieto pravidlá, ktoré musia hráči dodržiavať, by mali, podľa trénera Joachima Löwa, navodiť v tíme poriadok a pohodu potrebnú na dosiahnutie cieľa. A ten je veľký. Na šampionáte v Poľsku a na Ukrajine chcú Nemci zvrhnúť Španielov z európskeho futbalového trónu a získať rekrodný štvrtý majstrovský titul!

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Nemci sú známi tým, že si potrpia na prísnu disciplínu. Tréner reprezentačného tímu Joachim Löw  však počas štartu na európskom šampionát uzdu mierne povolil. Hráči si tak si tak môžu dať pivo, cigaretku a môžu aj komunikovať na sociálnych sieťach. Všetko však musí mať svoje pravidlá!

ISIFA

Súvisiace články