Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Fight Night Challenge 4: Uvidíte Rytmusa aj Attilu Végha
Zdielať na

Fight Night Challenge 4: Uvidíte Rytmusa aj Attilu Végha

INZERCIA / Už 13. mája, necelých 5 mesiacov po mimoriadne úspešnom Fight Night Challenge 3 je tu už jeho štvrté pokračovanie. Tentokrát sa uskutoční v trnavskej Mestskej športovej hale a diváci sa majú, ako je to už na podujatiach organizácie FNC zvykom, opäť na čo tešiť. Do ringu sa postavia MMA bojovníci, čistokrvní boxeri, legendy bojových športov aj osobnosti zo sveta showbiznisu.

Podobne ako v predošlých edíciách, aj Fight Night Challenge 4 bude boxerskou show na 4 kolá po tri minúty. Kopy či údery pod pás nie sú dovolené. Na porušenie pravidiel si budú musieť dávať pozor najmä bojovníci, ktorí sú zvyknutí na zápasy v klietkach. A na FNC 4 takých málo nie je. Začiatok bohatého programu je naplánovaný na 18:00.

Kto sa predstaví v Trnave a kto má aké šance na víťazstvo sa dozviete v tomto článku:

Rytmus na Fight Night Challenge už tretíkrát. Monster bude mať premiéru

Jedným z hlavných ťahákov večera bude nepochybne súboj nášho najznámejšieho rapera, zároveň tiež influencera, podnikateľa a posledné roky tiež bojovníka, Patrika „Rytmusa“ Vrbovského. Ten sa na FNC predstaví už po tretíkrát. Jeho súperom bude neporovnateľne skúsenejší fighter - krstný otec českého MMA, Petr „Monster“ Kníže. Na podujatí FNC to bude jeho premiéra. Rytmus sa mal predstaviť aj v decembrovom FNC 3, kvôli chorobe však zápas musel odvolať.

Náš tip: Zápas bude mať pod kontrolou Monster a Rytmusovi nedá šancu na prekvapenie. Možno sa dočkáme aj KO.

Príprava Attilu Végha na zápas proti Vémolovi

Ďalším obrovským lákadlom bude návrat Attilu Végha, ktorý sa predstaví po takmer roku, kedy účinkoval vo FNC 2. Zaboxuje si s ďalším profi zápasníkom MMA, Američanom Ericom Spicelym. Ten sa pýši bilanciou v profesionálnej kariére 13 výher a 8 prehier. Pre Attilu to bude zároveň príprava na jeho odvetu proti Karlosovi Vémolovi, ktorá by sa mala uskutočniť ešte tento rok.

Tento zápas má podľa odborníkov jednoznačného favorita, mnohí sa neboja stávku na víťazstvo Végha označiť ako „tutovku.“

Duel medzi Ryšavým a Bartlom by sa mal na druhý pokus podariť

Už na FNC 3 sa očakával súboj medzi Karolom Ryšavým a Marekom Bartlom. Tí sú známi svojimi mediálnymi prestrelkami a priam nevraživou rivalitou. Z decembrového zápasu však kvôli zraneniu Ryšavého zišlo, tentokrát by však nemalo stáť v ceste k zaujímavému boju nič. Niet pochýb, že pre víťazstvo budú obaja schopní spraviť čokoľvek a to bude divákov celkom určite dvíhať zo sedadiel.

Pred dvomi rokmi dokázal na podujatí Oktagon 25 zvíťaziť Ryšavý. Na FNC 4 sa očakáva mimoriadne vyrovnaný boj, čoho dôkazom sú aj takmer rovnaké kurzy na oboch bojovníkov na ifortuna.sk.

Farkaš vs. Gondžala: Odveta s jasným favoritom

Ďalší mimoriadne ostrý súboj sa očakáva medzi MMA bojovníkmi s rovnakým krstným menom. Denisovia Farkaš a Gondžala sa už raz vo vzájomnom dueli stretli, zhodou okolností tiež v Trnave. Na podujatí Fabriq vtedy zvíťazil Gondžala na submisiu a to napriek tomu, že v zápase dominoval Farkaš. Ten si dá tentokrát určite väčší pozor a ak sa stane niečo neočakávané, mal by ich vzájomné skóre vyrovnať. Toto tvrdenie potvrdzuje aj veľmi nízky kurz, ktorý je vypísaný na jeho víťazstvo.

Nathan v ringu prvýkrát, Koleň má premiéru vo FNC už za sebou

Ďalší zápas z kategórie „televíznych tvárí“ predvedú Nathan Dzaba a „farmár“ Šimon Koleň. Pôvodne si mal dať Koleň repete so svojím súperom z FNC 3 – Kristiánom Mesíčkom. Ich duel v decembri skončil remízou. Pre Koleňa to ale bola veľká skúsenosť, ktorú bude chcieť využiť vo svoj prospech v zápase proti „firsttimerovi“ Nathanovi. Podľa vypísaných kurzov na ifortuna.sk by mal zápas zvládnuť lepšie Koleň. Dokáže Nathan prekvapiť?

Tankó vs. Takács: Boxerská lahôdka v podaní viacnásobných majstrov Slovenska

Tí, ktorí box milujú, si nenechajú ujsť ani zápas dvoch čistokrvných boxerov ovešaných viacerými titulmi majstra Slovenska. Podľa stávkových kancelárií je väčším favoritom 18-násobný majster Slovenska Michal Takács s viacerými účasťami na ME či MS. Tankó sa z titulu majstra Slovenska tešil 15-krát a v jeho zbierke je tiež bronz z ME.

Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a vzniku závislosti. Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov.