Jasno
30°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Viete, čo hrá v hokejových šatniach pred zápasom? DJ Mário Grman vám to prezradí
Zdielať na

Viete, čo hrá v hokejových šatniach pred zápasom? DJ Mário Grman vám to prezradí

OSTRAVA / Každý tím by mal mať nielen dobrého kapitána, ale aj kvalitného DJa, ktorý sa pred a po zápase stará v šatni o dobrú náladu. V tej našej už roky kraľuje DJ Mário Grman.

V reprezentačnej šatni je Mário za DJ pultíkom už roky aj preto, že žiadny štýl mu nie je cudzí. Mária sme ohľadom jeho DJ brigády vyspovedali aj my. "Všetky možné kategórie, lebo každý má rád niečo iné. Aj osobne som taký, že nemám to zaškatuľkované, nejako rozdelené," hovorí Grman. Dobre pritom vie, ktorá dokáže kolegov z reprezentácie poriadne nakopnúť.

"Čím bližšie k zápasu, tak skôr je to také techno, také DJ sety, ale aj Slovenské," vysvetľuje Grman. Či mu v tíme nerastie konkurencia zatiaľ nevie – hráči sú s jeho službami spokojní. "Zatiaľ sa nikto nesťažoval a keď niekto chce zahrať na želanie, som tu pre neho," ponúka sa Grman. "Grmo má ten taký cit. On vie vycítiť, kedy čo treba zahrať," prezrádza jeho spoluhráč Pavol Regenda.

Okrem toho že je dobrý DJ má Mário zmysel aj pre humor. Na otázku, či ho nevolajú do reprezentácie iba kvôli hudbe – odpovedal s úsmevom, "musíte sa trénera opýtať."

Nám sa podarilo zistiť aj aká pesnička hrá po vyhranom zápase. Je to energická talianska popová skladba od skupiny Ricchi E Poveri - Sara perché ti amo.

Súvisiace články