Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Sme srdcom hokejoví fanúšikovia! SĽUK posiela pozdrav slovenským hokejistom
Zdielať na

Sme srdcom hokejoví fanúšikovia! SĽUK posiela pozdrav slovenským hokejistom

BRATISLAVA / Bol to bleskový nápad a prišla blesková odozva. TV JOJ oslovila SĽUK či urobí video pre hokejovú reprezentáciu SR, aby sa jej na ľade dobre zvŕtalo a súperovi strieľala góly.

"Prišiel telefonát z JOJ, že sa im páči čo robíme a chceli by to spojiť s fandením pre našich hokejistov. Už keď sme telefonovali, mal som v hlave predstavu, ako by to mohlo vyzerať," povedal Ján Minárik, manažér sociálnych sietí SĽUK. "Chceli od nás iba jedno video, no mne hlava šliapala na 110 percent, a tak sme spravili hneď štyri, aby si mohli vybrať," doplnil. 

Tanečníci sú veľkými fanúšikmi hokeja

To bola najťažšia práca - vybrať si. Lebo ako vo všetkých videách, ktoré SĽUK na sociálnych sieťach uverejňuje, boli tanečníci perfektní. A navyše - sú veľkými fanúšikmi hokeja. "Každý z nás počas majstrovstiev žije hokejom. Niekto menej, niekto viac. Máme tu takých, ktorí by si najradšej zobrali voľno počas zápasov a podporoval slovenskú reprezentáciu naplno," povedal Ján Minárik.

Práve on bol scenárista, kameraman, režisér aj strihač videa SĽUK-u v duchu "fandíme Slovensku na hokejových majstrovstvách sveta". A vzhľadom na to, že členovia nášho svetoznámeho súboru vedia, čo robia, a srdcom sú aj hokejoví fanúšikovia, hotové bolo veľmi rýchlo. "Ak by som zobral do úvahy všetky okolnosti - od telefonátu, cez kreativitu až po finálny produkt, trvalo to asi 5 hodín. A ak ide o nakrúcanie na pľaci, tak to sme stihli do hodinky," prezradil manažér sociálnych médií umeleckého súboru SĽUK.

Videá s pozdravmi pre hokejistov môžete posielať aj vy

Ak poznáte videá SĽUK-u na sociálnych sieťach, tak viete, že to v nich žije. Nestíhate sledovať perfektné tanečne kreácie a kroky členov súboru. A to sme ešte nespomenuli hudobnú stránku. Tentoraz to ale bolo s netradičnými kreáciami. "Zaistili sme si potrebné rekvizity, našli vhodný content, ktorý som upravil na slovenskú hokejovú tématiku a utekal za kolektívom do Rusoviec. Rozdelil som ľudí do skupín, povedal, čo si majú nacvičiť. A potom sa už išlo sa naostro," dodal Minárik.

SĽUK nakrútil viacero videí s pozdravom pre hokejistov SR. Okrem toho, ktoré zverejňujeme, ďalšie budú uverejňovať aj na svojich sociálnych sieťach. Dielko sa vydarilo a tešíme sa, že SĽUK osloví aj ďalších hokejových priaznivcov. Svoje videa s pozdravmi pre hokejistov SR nám môžete posielať na mail noviny.sk s označením Srdcom fanúšik!

Súvisiace články