Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Posledná rozlúčka s hokejovými hviezdami Lokomotivu...
Zdielať na

VIDEO: Posledná rozlúčka s hokejovými hviezdami Lokomotivu...

Štáb Joj-ky priamo v ruskej Jaroslavli zisťuje najnovšie informácie o tragickom páde lietadla s klubom Lokomotív. Ráno sa tu začal smútočný obrad za zosnulými hokejistami miestneho klubu. V hale sa mohli s hráčmi rozlúčiť najprv ich príbuzní a neskôr sa na pietnu akciu dostala aj verejnosť.

Jednou zo 43 obetí, ktoré zahynuli pri havári Jaku-42 bol bývalý kapitán slovenskej hokejovej reprezentácie Pavol Demitra. Aj s ním sa lúčia tisíce fanúšikov. Rozlúčka prebehla formou tichej spomienky. Rodinna, priatelia či fanúšikovia kládli k rakvám s fotografiami hokejistov kvety.

Smútočnému obradu predchádzala omša v jaroslavľskom Uspenskom chráme. Potom previezli rakvy s hokejistami do haly Lokomotivu. Po smútočnom stretnutí budú pohreby na Leontjevskom cintoríne. Práve tu by mali v blízkej dobe na pamiatku pasažierov a posádky Jaku-42 postaviť pamätník.

Fanúšikovia ich milovali

K štadiónu Lokomotívu stále prichádzajú fanúšikovia, aby si uctili hokejové hviezdy. Hrdinov oplakávajú a modlia sa za nich. Rusi chodia k štadiónu zapáliť sviečku aj za nášho Paľa Demitru. Zhodujú sa, že bol nielen dobrý hráč, ale aj človek. 

Vedenie klubu Slovákom odkazuje: "ODPUSTITE NÁM"

Členovia vedenia hokejové tímu, ktorý v osudný deň neleteli, majú výčitky svedomia. Hovorca klubu: "Odpustite nám, že sme neochránili Paľa Demitru, nech mu je zem ľahká." V aréne Lokomotívu prebieha s Paľom zosnulými hráčmi posledná rozlúčka.

Pohľad na Paľovu hokejku mrazil...

Dostali sme sa aj do šatne, kde sa náš hokejový kráľ prezliekal a pripravoval na zápasy. Pri vstupe do nej sme sa nevyhli návalu silných emócií. Zostala tu po ňom len jeho hokejka... Pozrite si FOTOGALÉRIU.


TV JOJ

TV JOJ

TV JOJ

Súvisiace články