Futsal - 13.02.2017 16:45

Futsalová papanica! Obrancu poslal na párok, brankár mohol ísť tiež do bufetu...

Branislav Tesák Autor: Branislav Tesák | Zdroj: noviny.sk/rtvslo.si

Súperom Mariboru bol vo finále klub Dobovec Inplan. Mariborčania viedli po prvom polčase 1:0, hneď v úvode toho druhého svoje vedenie zdvojnásobili a potom prišiel zlatý klinec programu...

Na jednotku s hviezdičkou!

V polovici druhej časti hry sa futsalista Dobovecu dopustil naozaj zbrklej a nezmyselnej rozohrávky a bol za to potrestaný nielen on, ale aj celé jeho mužstvo. Lopta sa dostala k Žigovi Čehovi, ktorého v panike stíhal chybujúci obranca a chuť jeho hrúbky mu na jazyku zhorkla ešte viac. Čeh totiž naznačil strelu, zasekol si ho, poslal ho doslova na párok a vzápätí k nemu pribalil aj brankára. Ten v snahe uhasiť začínajúci sa požiar vybehol až na hranicu šestky, no Čeh ho ľavačkou lahôdkovo prehodil! Maribor zvíťazil 3:0 a tešil sa z pohárovej trofeje!

Branislav Tesák

Branislav Tesák

Narodil som sa 27.6.1974 v Bratislave. Žijem v Petržalke - Ovsišti. Som ženatý, mám dve deti, syna (2005) a dcéru (2008). Po vychodení ZŠ som študoval na Gymnáziu Makarenkova (dnes Einsteinova) v Bratislave. Som absolventom katedry žurnalistiky na FiF UK. Už od vysokoškolských čias som pracoval v denníku Šport na futbalovom oddelení. Tam som zotrval do konca augusta 2003 a od 1. septembra 2003 pracujem v športovej redakcii TV JOJ. Medzi moje najväčšie záľuby patrí samozrejme šport, najmä futbal a futsal, ktorý ešte stále aktívne hrávam v Lige 40. Rád si prečítam alebo pozriem dobrú kriminálku.

Viac článkov od autora