Futsal - 10.01.2016 20:09

Batman z futsalovej brány! Neskutočný zákrok, zákony gravitácie v kýbli!

Branislav Tesák Autor: Branislav Tesák | Zdroj: noviny.sk

Konkrétne v hale klubu Sporting Club Villa la Ñata. Tam boli hlavnými aktérmi unikátnej situácie obaja brankári.

Sťa Batman!

Domáci v závere zápasu v snahe čosi urobiť s nepriaznivým výsledkom zapojili do útočnej akcie aj svojho gólmana, ktorý sa vybral na polovicu protivníka a odhodlal sa aj k zakončeniu. Jeho pokus ale ani zďaleka nespĺňal gólové parametre a lopty sa bez problémov zmocnil jeho náprotivok. Okamžite chcel využiť neprítomnosť svojho kolegu medzi žrďami na druhej strane ihriska. Ten ale zistil, že mu horí za pätami a "futášil" späť. A napokon dokázal plachtiac vzduchom ďalekonosnú strelu smerujúcu do siete ľavou rukou zázračne vyraziť! To ale treba vidieť! A to aj TU.

HLOHOVEC - Slovenskí hádzanári opäť potvrdili, že v domácom prostredí sú v I. fáze kvalifikácie o postup na svetový šampionát vo Francúzsku zatiaľ stopercentní.

Branislav Tesák

Branislav Tesák

Narodil som sa 27.6.1974 v Bratislave. Žijem v Petržalke - Ovsišti. Som ženatý, mám dve deti, syna (2005) a dcéru (2008). Po vychodení ZŠ som študoval na Gymnáziu Makarenkova (dnes Einsteinova) v Bratislave. Som absolventom katedry žurnalistiky na FiF UK. Už od vysokoškolských čias som pracoval v denníku Šport na futbalovom oddelení. Tam som zotrval do konca augusta 2003 a od 1. septembra 2003 pracujem v športovej redakcii TV JOJ. Medzi moje najväčšie záľuby patrí samozrejme šport, najmä futbal a futsal, ktorý ešte stále aktívne hrávam v Lige 40. Rád si prečítam alebo pozriem dobrú kriminálku.

Viac článkov od autora