Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
MUFUZA utrpela remízu so Škrtelovým výberom hviezd
Zdielať na

MUFUZA utrpela remízu so Škrtelovým výberom hviezd

Zdroj: TASR

Mužstvo futbalových zázrakov

Futbalový štadión na Sihoti v Trenčíne včera rozžiarili také hviezdy slovenského športu, akými sú hokejisti Marián Gáborík, Andrej Meszároš, Pavol Demitra, Richard Zedník, Ľubo Sekeráš, Branko Radivojevič, Dominik Graňák, Ján Pardavý, Ján Filc, no i futbalisti Milan Ivana, Peter Štyvar či Martin Fabuš. Proti hviezdnej zostave športovcov sa postavili hviezdy umeleckého, ale i športového sveta. V drese s nápisom MUFUZA na dresoch nastúpili pod vedením trénera Antona Dragúňa okrem iných Jano Ďurovčík, Vlado Kinder, Justín Sedlák, Ivan Vojtek, Peter Kočiš, Marek Majeský, Ivo Hlaváček, Tomáš Bezdeda, Ivan Jakeš, Štefan Kožka.

"Veľmi zaujímavý zápas. Som prekvapený výsledkom 6:6, pretože sme mali očividne navrch. Krídelné typy Hlaváček - Vojtek dnes ale zlyhali. Neviem prečo napríklad Vojtek prehráva bežecké súboje so Škrtelom - to nikdy nepochopím. Alebo Ivana ako môže uštvať Hlaváčka! Naozaj, do budúcna MUFUZY musíme zapracovať najmä na zmene pitného režimu, na rýchlych nohách a .... na úsmeve pre všetkých," zhodnotil stretnutie manažér MUFUZY Stanislav Gális.

Presne úsmev dominoval aj sobotnému popoludniu pod Matúšovým hradom. Džentlmenské stretnutie plné humorných gagov nechalo takmer bez práce slovenskú rozhodcovskú legendu Vojtecha Christova, no o to viac rozdráždilo bránice vari trom tisíckam divákov. Naplno si ho užíval i Ivan "Tuli" Vojtek. "Pre mňa je radosť to, že mi Boh dovolí ráno vstať. Ja mu za to poďakujem a pre mňa je najväčšia radosť žiť. A keď k tomu príde aj taká nadstavba - chytiť pekného pstruha, kapra, beličku - čokoľvek, alebo dať gól v zápale hry...., tak žiť za to stálo a stojí," povedal Tuli po tom, čo elegantným lobom prekonal skvelého Gáboríka v bránke hviezd.

Exhibičné stretnutie malo aj charitatívny charakter. "Výťažok zo stretnutia ide na dva charitatívne projekty v Trenčíne a sme radi, že sme mohli svojou účasťou pomôcť týmto krásnym cieľom," dodal Gális.