Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Škrtel spustil webstránku, od piatka do ostrej prípravy
Zdielať na

Škrtel spustil webstránku, od piatka do ostrej prípravy

Cena Cristiana Ronalda sa mu zdá prehnaná

"V poslednom čase sa už dosť množili otázky a žiadosti z môjho okolia, tak som rád, že sa podarilo túto modernú stránku dať do prevádzky. Dúfam, že ju bude navštevovať čo najviac ľudí," povedal 24-ročný handlovský rodák na piatkovom stretnutí s médiami v agentúre Stars and Friends, ktorá ho zastupuje. Moderný interaktívny web v angličtine a slovenčine má korešpondovať s jeho agresívnym a dynamickým herným prejavom, vo viacerých sekciách na ňom návštevníci môžu nájsť zaujímavé informácie zo športového i súkromného života opory defenzívy "The Reds". "Zo začiatku to s mojim internetom nebolo nič moc, ale teraz ho už používam v bežnej komunikácii, aby som mal prehľad, čo sa deje vo svete i doma," dodal bývalý hráč Zenitu Petrohrad, ktorému platí zmluva na Anfield Road do roku 2012.

Škrtel sa v posledných dvoch týždňoch po náročnej sezóne na Slovensku dával zdravotne do poriadku, už od piatka však postupne nabehne do prípravy. "Začínam dvoma benefičnými zápasmi a potom už pôjdem na ostro. Mám so sebou aj tréningový plán Liverpoolu. O dva týždne 4. júla začíname s prípravou v klube, vtedy aj letím do Anglicka. Momentálne sa pripravujem s Romanom Švantnerom, jeho služby som využíval aj v Rusku," cituje oporu reprezentačného výberu trénera Vladimíra Weissa www.martin-skrtel.sk.

TASR

V posledných dňoch vzrušuje futbalový svet najdrahší prestup histórie, za približne 94 miliónov eur (80 miliónov libier) odchádza z Manchestru United do Realu Madrid portugalský krídelník Cristiano Ronaldo. Škrtelovi sa zdá táto suma mimoriadne vysoká. "Je to strašne veľa. Pre mňa to bolo dosť nečakané, hoci sa o tom v poslednej dobe veľa hovorilo, napokon som to zobral ako fakt. Uvidíme, ako sa mu tam bude dariť. Ak bol Real ochotný za neho toľko zaplatiť, tak si ho asi natoľko vážia, ale podľa mňa tieto sumy už presahujú reálne možnosti," uzavrel Škrtel.