Jasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Na Štiavničkách áčko Dukly zostáva, FK Dukla sa dobuduje na top tím
Zdielať na

Na Štiavničkách áčko Dukly zostáva, FK Dukla sa dobuduje na top tím

Corgoň ligu aj v budúcej sezóne bude pod Urpínom hrať FK Dukla B.Bystrica

Z Dukly Banská Bystrica by sa mal v novej štruktúre stať časom top tím. J. Kováčik: "Do spoločnosti FK Dukla Banská Bystrica ako päťdesiatpercentný akcionár vstupuje ďalší akcionár Železiarne Podbrezová, ja ako fyzická osoba sa stanem 50-percentným akcionárom futbalového ŽP Podbrezová. Spoločne sme vytvorili projekt, ktorý sa volá F Partner a táto spoločnosť bude zabezpečovať odborný servis pre oba kluby, plus pre MFK Dubnica."

V rámci projektu bude mať F Partner pod dohľadom kompletný servis. J. Kováčik: "Zameriame sa predovšetkým na športovú koncepciu, stratégiu,  metodiku, obchodné a marketingové zastúpenie, ekonomický a finančný servis, právny servis, medzinárodné vzťahy, technický servis a IT servis. F Partner bude mať športové oddelenie, ktorému bude šéfovať Peter Gergely, riaditeľom pre mládež je Ján Greguš, výkonným riaditeľom spoločnosti Richard Čech."

Ján Kováčik jednoznačne prehlásil, že Corgoň ligu aj v budúcej sezóne bude pod Urpínom hrať FK Dukla Banská Bystrica. "V rámci Dukly budeme budovať top tím, v ktorom určite prídu niektorí hráči z Podbrezovej, niektorí z Dubnice, niektorí z Banskej Bystrice zasa do týchto klubov odídu."