Skoro jasno
19°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Benitez koučoval Liverpool z nemocničného lôžka
Zdielať na

Benitez koučoval Liverpool z nemocničného lôžka

Zdroj: SITA

Španielsky tréner Liverpoolu po operácii v nemocnici

Beitez sa podrobil operačnému zákroku, pri ktorom mu chirurgovia vybrali obličkové kamene, spôsobujúce bolesť. Do nemocnice ho previezli ešte minulú nedeľu a hneď na druhý deň ho operovali.

"Bol to trochu zvláštny zápas. Človek je zvyknutý vidieť trénera, týždeň sme sa však museli zaobísť bez neho," uviedol Robbie Keane, ktorý v stretnutí odpovedal vyrovnávajúcim gólom na presný zásah Robina Van Persieho.

"Účet za telefón bude asi dosť vysoký, no vďaka dnešným technológiám mal Rafa celý čas úplný prehľad o hre. O jeho profesionalizme svedčí aj to, že ešte počas zápasu trpel bolesťami," poznamenal bývalý kormidelník Boltonu Sammy Lee, v súčasnosti Benitezov asistent.

"Dúfame, že si odpočinie a dá sa to úplného poriadku tak, aby bol pripravený na náročné obdobie, ktoré nás onedlho čaká," dodal Lee.

"The Reds" si v piatok zmerajú sily s Boltonom a o dva dni neskôr aj s Newcastlom. Benitezove zdravotné problémy spôsobili tiež zdržanie rokovaní o novej zmluve.

"Sme už veľmi blízko k dohode. Majitelia s ním i naďalej počítajú a chcú si ho udržať. Ak sa v podobnom duchu vyjadrí aj on, nemal by v tom byť žiadny problém," uviedol výkonný riaditeľ klubu Rick Parry.