Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V Reale Madrid vládnu po ďalšej prehre obavy z blížiaceho sa derby
Zdielať na

V Reale Madrid vládnu po ďalšej prehre obavy z blížiaceho sa derby

Blíži sa veľké derby - El Clásico

Domáci v nej zaznamenali prehru 3:4, čo znamená, že kráľovský klub klesol až na piate miesto tabuľky a na vedúcu Barcelonu stráca 9 bodov.

Real po prvom polčase prehrával už 1:3, no po prestávke jeho hráči dokázali dostať hostí pod veľký tlak a vďaka gólom Higuaina a Gaga vyrovnať skóre. Práve v momente, keď sa Madridčania nadychovali k záverečnému náporu, však prišlo k pravdepodobne rozhodujúcemu momentu stretnutia. Necelých 15 minút pred záverečným hvizdom sa totiž po druhej žltej karte za protesty nechal vylúčiť stredopoliar domácich Robben. Real aj napriek tomu pokračoval v tlaku, no gólovo udrelo na druhej strane, keď sa po protiútoku presadil Renato.

Na štadióne Santiaga Bernabeua vládlo po zápase obrovské sklamanie. To umocňuje skutočnosť, že do budúcotýždňového derby proti Barcelone pôjde madridský gigant s výraznou stratou. "Určite sme neočakávali, že do zápasu s Barcelonou pôjdeme z takejto pozície. Navyše nemôžme počítať s Robbenom a viacerými zranenými hráčmi. Čaká nás mimoriadne ťažké stretnutie," nechal sa počuť športový riaditeľ klubu Predrag Mijatovič.

Ako to vyzeralo cez víkend na trávniku nielen v španielskej lige uvidíte vo videu.

K očakávanému "El Clásicu" sa vyjadril aj tréner Realu Bernd Schuster. Ten sa nechal počuť, že jeho zverenci v súčasnej forme nemôžu prísť na Nou Camp s veľkými očami a očakávať víťazstvo: "Môžeme predviesť dobrý výkon a počkať ako to dopadne. Výhru však príliš neočakávam."