Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bez zľutovania! Katalánske trio M-N-S zničilo Al-Ahli rýchlo a nemilosrdne!
Zdielať na

Bez zľutovania! Katalánske trio M-N-S zničilo Al-Ahli rýchlo a nemilosrdne!

DOHA / Hoci je sezóna La Ligy v plnom prúde, futbalisti FC Barcelona si našli čas, aby si odskočili do katarskej Dohy. Zadarmo to isto nebolo... Ale späť k veci. Ako majster Španielska sa tam stretli s majstrom Saudskej Arábie klubom Al-Ahli. Táto vzájomná konfrontácia bola zastrešená názvom: "Qatar Airways Cup Match of Champions".

18-tisícový stánok Al Gharaffa Stadium bol na rozdiel od zápasov katarskej najvyššej súťaže zaplnený. No a tribúny veľmi rýchlo pochopili, že Barcelona nepripustí žiadne prekvapenie na svoj účet.

Bezgólové skóre vydržalo v Dohe sedem minút aj 23 sekúnd. Po Messiho centri ho zrušil Luis Suarez, ktorý loptu - ako sám so širokým úsmevom ukazoval - ešte "lízol"... Keď ukazoval časomer 9 minút a 9 sekúnd, už sa lopta opäť trepotala v sieti po prudkej Messiho rane ľavačkou. No a aby neobišiel skrátka ani tretí juhoamerický klenot Kataláncov, v čase 16:03 už mal gól na konte aj Brazílčan Neymar. Barcelona viedla 3:0 a hráči Al-Ahli spoznali, ako chutí úloha štatistov... Hviezdne trio sa dlho na trávniku neohrialo, tréner Luis Enrique z neho stiahol Neymara so Suarezom v 32. minúte, Messiho len o minútku neskôr. Blaugranas napokon zápas vyhrali 5:3...

Súvisiace články