Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako keď kopne kôň! Riadené torpédo zo 45 metrov priamo do šibenice!
Zdielať na

Ako keď kopne kôň! Riadené torpédo zo 45 metrov priamo do šibenice!

LA PAZ / Ten chlap má v ľavačke ekrazit! Či ak chcete, tak dynamit! Torpédo, ktoré vypustil v 22. kole bolívijskej futbalovej ligy paraguajský útočník Ernesto Cristaldo, naozaj nemalo chybu. Rýchlosť, ktorou lopta fičala vzduchom, bola priam neskutočná!

Tím skúseného 31-ročného ofenzívneho hráča The Strongest hostil v šlágri kola klub J. Wilstermann. Druhý celok tabuľky privítal tretí.

Bomba, šupa, delovka, pumelica...

A už v piatej minúte súboja sa diváci dočkali skutočnej lahôdky. Vtedy jednému z hosťujúcich hráčov odskočila v strede poľa pri preberaní lopta a mierila priamo k dopredu rozbehnutému Cristaldovi. Ten sa s tým vôbec nekašľal a v plnom behu ju ľavačkou trafil takou silou, ako keď kopne kôň... Jeho riadená strela totiž skončila v pravej šibenici hosťujúceho brankára! Ten bol prudkosťou a presnosťou ďalekonosnej pumelice absolútne zaskočený. Keď si ju pozriete, hneď pochopíte, že prečo... Jediné, čo mohlo Ernesta Cristalda mrzieť, že týmto exkluzívnym gólom neprispel k víťazstvu svojich farieb. Duel sa totiž skončil remízou 2:2.

Ernesto Cristaldo_The Strongest_radosť

youtube.com

Súvisiace články