Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šialená finta brankára v päťke! Väčšia vychutnávačka tu ešte nebola! Ale...
Zdielať na

Šialená finta brankára v päťke! Väčšia vychutnávačka tu ešte nebola! Ale...

SAO PAULO / Drzejšiu fintu gólmana tak blízko pri vlastnej bráne som ešte nevidel! Brankár Felipe Alves z tímu Grémio Osasco Audax si vo vlastnej päťke dovolil naozaj unikátnu vec!

V nedeľňajšom zápase brazílskeho šampionátu Paulista, v ktorom hral Audax na trávniku tímu Ituano bol desať minút pred koncom nerozhodný stav 1:1 a Felipe Alves sa napriek tomu rozhodol, že napádajúceho útočníka Ricardinha poriadne vykúpe...

Ale ten lobík bol famózny!

A veruže mu to aj vyšlo! V malom vápne ho neskutočným spôsobom prehodil, no potom to už až taká frajerina nebola. Ďalší dotyk pri preberaní lopty totiž ani zďaleka nebol vydarený a gólmanovi hostí lopta odskočila až príliš. Ďalší atakujúci domáci futbalista ho takmer mal, no Felipe Alves mu vletel pod nohy ako odtrhnutý vagón. Zobral aj loptu a rozhodca mu zhltol aj s navijakom... Domáci, ktorí sa zúrivo dožadovali pokutového kopu, mali smolu. Navyše, hostia dali v 90. minúte gól a zvíťazili 2:1. "Všetci sme zvyknutí takto hrať, celé mužstvo. Nebola to žiadna provokácia, či zosmiešnenie," vravel po zápase Felipe Alves a dodal: "Žiadna jedenástka, proste som šiel na trávnik a zobral som si loptu. Nič to nebolo." Tiež si to myslíte...?

Brankár Felipe Alves_Osacso Audax

youtube.com/esportejundiai.com

Súvisiace články