Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sex s neplnoletou? Anglický reprezentant má problém!
Zdielať na
Futbal

Sex s neplnoletou? Anglický reprezentant má problém!

Zdroj: ISIFA

LONDÝN / Anglický reprezentant a bývalý hráč hviezdneho Manchesteru City Adam Johnson si takto pondelňajšie ráno určite nepredstavoval. V jeho luxusnej vile ho zatkla polícia. Dôvodom je podozrenie, že mal pohlavný styk s pätnásťročným dievčaťom.

Dvasdsaťsedemročného stredopoliara, ktorý momentálne oblieka farby Sunderlandu, zatkla polícia v pondelok ráno v jeho luxusnom sídle v grófstve Durham. 

Okrem iného policajti našli v dome i nabitú zbraň. Tá ale bola údajne držaná legálne.

Susedia si mysleli, že vilu za 1,8 miliónu niekto vylúpil. Dôvod rannej návštevy policajtov u Johnona bol ale iný. "Zatkli sme 27 ročného muža pre podozrenie zo sexuálnej aktivity s dievčaťom mladším ako 16 rokov. Ostáva vo väzbe a momentálne sa podrobuje výsluchu," informoval hovorca polície v Durhame.

SITA

Johnson prešiel mládežníckou akadémiou Middlesbrough a v roku 2010 nastúpil do Manchesteru City. Odtiaľ sa v roku 2012 za desať miliónov libier sťahoval do Sunderlandu.

Šokujúca správa prichádza práve v čase, kedy sa Anglicko pripravuje na zápasy v rámci kvalifikácie na Majstrovstvá Európy proti Litve a Taliansku, ktoré sú na pláne na konci marca.

Zdielať na