Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Haló, miláčik!? Teraz nieee, hrám zápas! Alebo: Áno, mama, prídeme v nedeľu...
Zdielať na

Haló, miláčik!? Teraz nieee, hrám zápas! Alebo: Áno, mama, prídeme v nedeľu...

KYJEV / Tak toto je iný mág! Tento obranca musí mať prehľad v hre ako lusk! Akcie súperov musí čítať ako otvorenú knihu, jeho periférne videnie musí byť priam absolútne! Je až neskutočné, že hrá iba tretiu ukrajinskú ligu za tím Energia Nova Kachova!

Haló, haló!!!

Áno, áno, použili sme trochu irónie, ale hneď pochopíte, že prečo. 35-ročný skúsený obranca Volodymyr Kozlenko si totiž na ihrisku počas zápasu dovolil čosi unikátne. Čosi, čo tu zo strany futbalistu ešte nebolo. A nič na tom nemení ani fakt, že to bol "iba" prípravný zápas... On si to dokonca dovolil v príprave proti prvoligovému celku Olimpik Doneck. Že čo také strašné robil? Nuž, telefonoval! Áno, veru áno! Spod trenírok vylovil mobil, ktorý najprv iba po očku kontroloval a napokon sa odhodlal ho aj zdvihnúť a priložiť počas hry k uchu!

Že by bol pod papučou?!

Olimpik sa na jeho konanie sťažoval, vo svojom vyhlásení uviedol, že "z času na čas ho vytiahol, niekomu zavolal a rozprával sa." Jeho správanie označil klub za "antifutbalové" a "bláznivé". Futbalová federácia kyjevského regiónu vylúčila Kozlenka zo zostávajúceho programu turnaja a suspendovala aj rozhodcu Olexija Dračova, jeho asistentov a delegáta zápasu za to, že nepotrestali Kozlenkove správanie počas duelu. No ale ktovie, možno, že mu volala manželka, milenka, či nebodaj mamička...

Volodymyr Kozlenko_telefonat cez zápas

youtube.com