Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Prebudený Torres vyradil Real! Ronaldovi pokazil oslavy
Zdielať na

Prebudený Torres vyradil Real! Ronaldovi pokazil oslavy

MADRID / Futbalový velikán Real Madrid neobháji triumf v španielskom Kráľovskom pohári, stopku mu vystavilo Atlético Madrid, ktoré po domácej výhre 2:0 remizovalo vo štvrtkovej odvete vďaka dvom gólom Fernanda Torresa z úvodov polčasov 2:2.

Kráľom večera na Štadióne Santiaga Bernabeua bola staronová akvizícia Atlética. Torres zatienil aj Cristiana Ronalda. Na Atlético čaká vo štvrťfinále Kráľovského pohára FC Barcelona.

"Som veľmi šťastný. Bol to zápas, do ktorého sme vstupovali sebavedome po dobrom domácom výsledku. Vďaka rýchlym gólom v oboch polčasoch sme mohli hrať hru, ktorú sme chceli. Hrať na Bernabéu je vždy náročné. Keď domáci vyrovnali na 1:1, mysleli si, že majú šancu. Keď sme odskočili na 2:1, už to bolo pre nás oveľa jednoduchšie a postup sme mali na dosah," povedal pre denník AS Torres, ktorému sa v minulosti na štadióne Realu nedarilo.

Odchovanec Atlética súboj nedohral

Tréner Diego Simeone ho stiahol z ihriska v 57. min. Tridsaťročný stredopoliar, ktorý opustil mužstvo v roku 2007 a zamieril do Liverpoolu, odchádzal vo štvrtok z ihriska s úsmevom od ucha k uchu. "Mal som veľkú radosť z výsledku i svojho výkonu. Veď v minulosti som mal na tomto štadióne iba problémy," uviedol Torres, ktorý sa do Atlética vrátil cez Chelsea a AC Miláno.

V materskom drese chce dosiahnuť výraznejšie výsledky. "Dnešok si musíme užiť, keďže sme dosiahli dobrý výsledok. Bol to však len jeden zápas a určite nie môj najšťastnejší deň v Atléticu. Chceme byť úspešní vo všetkých súťažiach a verím, že získame aj trofeje. Som o tom absolútne presvedčený," tvrdil pre AS Torres. 

sita

Súvisiace články