Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Auuu! Gusev takmer inzultoval sám seba. Loptu trafil fakt čertovsky zle!
Zdielať na

Auuu! Gusev takmer inzultoval sám seba. Loptu trafil fakt čertovsky zle!

KYJEV / Kým naši futbalisti sa rozlúčili s fantastickým rokom 2014 žilinským víťazstvom 2:1 nad Fínskom, náš kvalifikačný súper o EURO 2016 z Ukrajiny tak urobil v Kyjeve v prípravnom súboji proti Litve. A nie tak dobre ako Kozákov tím, keďže iba remizoval 0:0.

Na štadióne v Kyjeve, kde sme úspešne odštartovali famóznu kvalifikačnú jeseň víťazstvom 1:0 po góle Róberta Maka, diváci síce gól nevideli, no videli niečo, z čoho nemal jeden z lídrov Ukrajincov Oleg Gusev žiadnu radosť.

Ukážková autoinzultácia...

Skúsený 31-ročný stredopoliar Dynama Kyjev si veru nedal k svojmu jubileu pekný darček. Duel proti Litve bol totiž už jeho okrúhlym 90. v drese Ukrajiny! V strede ihriska sa Gusev - zozadu napádaný Arvydasom Novikovasom - snažil loptu, ktorú si predtým nadvihol, prekopnúť za seba. Švihol do nej naozaj poriadne, no keďže ho protihráč presne v tom momente posotil, guľatá potvora letela úplne inam, kam mala... Presne do Olegovej tváre! Bola to riadna šupa, Gusev sa aj mierne zapotácal, no napokon všetko rozchodil a zápas dohral až do konca.

Oleg_Gusev_Dynamo_Kyjev_Ukrajina

SITA