Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ďalší rozhodcovia s vlčou tmou! Uznať takýto gól, to je akútny prípad pre očného!
Zdielať na

Ďalší rozhodcovia s vlčou tmou! Uznať takýto gól, to je akútny prípad pre očného!

GENK / Včerajší zápas 13. kola najvyššej belgickej súťaže, v ktorom hostil Genk futbalistov Lierse, priniesol opäť raz obrovskú chybu rozhodcov. Človeku až zostáva rozum stáť nad tým, čo sú schopní uznať za gól!

Domáci viedli v stretnutí 1:0 a plynula 66. minúta. Vtedy sa na polovici ihriska zmocnil lopty útočník Racingu Genk Hervé Kage a vydal sa neohrozene vpred.

Čo si má o tomto človek myslieť...

Obišiel dvoch protihráčov a pred šestnástkou s narazil loptu so spoluhráčom Ilombe Mboyom. Nasledovala pekná strela, ktorá ale mala jednu chybičku krásy. Trafila brvno a od neho sa jasne odrazila pred bránovú čiaru. Tam ju vzápätí lapil brankár Lierse Bajkovič. Koge to zobral ako fakt, rukou si prešiel po hlave a vydal sa von zo šestnástky hostí. No už o chvíľu kamery ukázali trénera Genku Alexa McLeisha ako zaťal od radosti ruku v päsť! To už si aj Koge všimol, že rozhodca uznal jeho absolútne nególovú strelu za gól... A tak si chlapec po takomto darčeku schuti zatancoval. Hostí to riadne rozladilo i nahnevalo. V ďalšom priebehu schytali tri žlté a dve červené karty. A - ešte jeden, už normálny, gól. Genk zdolal Lierse 3:0 a v tabuľke je štvrtý o štyri body za vedúcim Anderlechtom.

Koláž_Belgicko_Herve Koge_Genk

youtube.com/kleinezeitung.at