Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pomôže Cristianovi nový účes? Na tréningu tancoval, bude aj s Američanmi?
Zdielať na

Pomôže Cristianovi nový účes? Na tréningu tancoval, bude aj s Američanmi?

MANAUS / Modlitby fanúšikov Portugalska boli vyslyšané! Ich kapitán a najväčší klenot Cristiano Ronaldo bude v dôležitom zápase proti USA hrať! Zranenie kolena, ktoré ho sužuje, by mu v tom nemalo zabrániť.

29-ročného rodáka z Funchalu a úradujúceho držiteľa Zlatej lopty už pred šampionátom trápili problémy s ľavým kolenom a tiež stehenným svalom. Otázna bola aj jeho účasť v pondelkovom úvodnom vystúpení proti Nemecku (0:4), v ktorom Ronaldo napokon odohral celých 90 minút a Nemci mu poriadne znechutili futbal...

Bude samba aj po zápase?

Portugalčania by rozhodne neboli radi, ak by ich postihol osud Španielov a Angličanov, ktorí už po dvoch odohraných kolách vedia, že balia kufre. Na predzápasovej tlačovke samozrejme prvá otázka mierila k tomu, či bude hrať Ronaldo... "Hral v poslednom zápase, nechýbal na žiadnom tréningu, takže je fit," vyjadril sa stredopoliar Raul Meireles. Fotografov na tréningu najviac zaujal Cristianov nový účes, keď si po stranách hlavy nechal vyholiť tenké čiary. A kameramanov počas jedného z tréningov v Brazílii zase Ronaldova tanečná kultúrna vložka. Uvidíme, či bude mať chuť na sambu aj po stretnutí s Američanmi, ktorý sa začína dnes o polnoci nášho času.

MS_C. Ronaldo_nový účes_palec hore

SITA

Súvisiace články