Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chlapi, palec hore! Gestá Pánov zo Celticu vás chytia za srdce!
Zdielať na

Chlapi, palec hore! Gestá Pánov zo Celticu vás chytia za srdce!

GLASGOW / Páni, klobúk dole, palec hore! Na ihrisku zväčša zvádzajú tvrdé súboje, po ktorých lietajú iskry na všetky strany, no sú to chlapi, ktorým nechýba cit a srdce. Futbalisti Celticu Glasgow ich majú určite!

V škótskej lige vládnu počas trestu rivala Rangers zeleno-bieli pevnou rukou a v rukáve už majú tretí majstrovský titul v rade. Ten oslavovali po domácom víkendovom zápase s Dundee United, ktorý vyhrali 3:1. Pred druhým Motherwellom si v tabuľke nahonobili až 29-bodový náskok!

Od trénera medaila, oslavy so Samarasom

V Celtic Parku oslavovalo 60 tisíc fanúšikov, o ktorých sa vraví, že sú najlepší na svete. Nechýbal medzi nimi ani 11-ročný Jay Beatty. Verný priaznivec Celticu a chlapec, ktorý má Downov syndróm... Na tribúne bol so svojím otcom v prvom rade a presne tam k nemu zamieril tréner zeleno-bielych Neil Lennon. Po jeho geste naskakujú človeku na tele zimomriavky, veď lodivod staronového majstra dal chorému chlapcovi svoju zlatú medailu za titul! Jay bol v siedmom nebi, no to už k nemu kráčal grécky kanonier Celticu Georgios Samaras. Chlapca vzal na ruky a majstrovskú extázu si užívali na trávniku spoločne! 

Futbal_Georgios Samaras a chorý fanúšik

youtube.com