Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Tréner Vivas (44) počas zápasu napadol fanúšika! Potom rezignoval
Zdielať na

Tréner Vivas (44) počas zápasu napadol fanúšika! Potom rezignoval

BUENOS AIRES / Tréner futbalistov argentínskeho prvoligistu Quilmes Nelson Vivas mal už plné zuby sporov s fanúšikmi, na jedného z nich zaútočil a potom rezignoval zo svojej funkcie.

V závere piatkového remízového súboja s Atléticom Rafaela (1:1) vybehol Vivas na tribúnu, kde uštedril tri údery päsťou jednému z fanúšikov. "Nie som násilná povaha. Uvedomujem si, že to nie je pravý obraz trénera," povedal Vivas.

Podľa prezidenta klubu Anibala Fernándeza zašiel tréner priďaleko. "Prišiel za mnou do kancelárie a ponúkol mi rezignáciu. Vie, že šliapol vedľa a dostal tím do nepríjemnej situácie. Ľutuje svoj čin. Snažíme sa všetkými prostriedkami vytlačiť násilie zo štadiónov v Argentíne, tréner sa nemôže dopustiť podobnej chyby," povedal pre Radio La Red Anibal Fernández.

Vivas je nováčikom v pozícii hlavného trénera. Pod vedením 44-ročného kouča bol Quilmes na 16. mieste v tabuľke argentínskej najvyššej súťaže, v dvanástich zápasoch nazbieral 14 bodov. Vivas počas hráčskej kariéry pôsobil v Quilmese, Boce Juniors, Lugane, Arsenale Londýn, Celte Vigo, Interi Miláno a River Plate.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

web, Nelson Vivas

Súvisiace články