Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pecko verí v dueli proti Hondurasu v dobrý výkon a body
Zdielať na

Pecko verí v dueli proti Hondurasu v dobrý výkon a body

ABÚ ZABÍ / Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov Ladislav Pecko vyhlásil na sobotňajšej tlačovej konferencii pred zápasom proti Hondurasu na MS tejto vekovej kategórie v Spojených arabských emirátoch, že verí v zlepšený výkon a bodový zisk svojich zverencov.

Slováci podľahli vo štvrtok v premiérovom vystúpení na tohtoročnom svetovom šampionáte Brazíčanom

"Snažili sme sa odbúrať zápas proti Brazílii najmä z psychickej stránky, fyzická regenerácia bola ľahšia. Včera sme mali ľahší tréning, rozprávali sme sa s hráčmi a aj oni sa rozprávali medzi sebou. Teraz sa už pripravujeme a sústredíme na Honduras. V dueli s Brazíliou sme nepočítali s bodmi. Bol to ťažký zápas a my sme navyše proti takémuto súperovi ešte nenastúpili. Hrali sme zle, ale dostať šesť gólov bolo príliš. Vieme hrať lepšie a verím, že proti Hondurasu to ukážeme," vyhlásil Pecko, ktorý odpovedal aj na otázku domáceho novinára týkajúcu sa rozdielu vo výsledkoch na domácom európskom šampionáte a na MS: "Nemali sme tam Brazílčanov, s ktorými by mali problém Španieli, Angličania či Nemci. Málo hráme s takýmito súpermi a bola to pre nás príučka. V ďalšom vystúpení bude základom lepšia defenzíva a potrebujeme streliť viac gólov ako súper. Musíme bodovať, hoci psychická výhoda je na strane Hondurasu, ktorý už má tri body. My vieme, kde sme, o čo bojujeme a chlapci sa budú musieť na ihrisku presadiť."

Slováci absolvujú svoj druhý duel v rámci základnej A-skupiny v Abú Zabí v nedeľu od 15.00 h SELČ proti hráčom Hondurasu. Tí vo štvrtkovom večernom meraní síl zdolali futbalistov domácej reprezentácie 2:1 a figurujú na druhom mieste tabuľkového poradia "áčka".

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články