Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Milinkovič (25) strelcom posledných minút prvého polčasu
Zdielať na

Milinkovič (25) strelcom posledných minút prvého polčasu

Zdroj: sita, Marko Milinkovč

SENICA / Futbalistovi Slovana Bratislava Markovi Milinkovičovi sa v posledných dvoch stretnutiach podarilo streliť góly pred koncom prvého polčasu.

Srbský legionár krátko pred odchodom do kabín skóroval pred týždňom v Dunajskej Strede i v piatok v Senici. V oboch prípadoch naštartoval tím na ceste za víťazstvom.

Vyzerá to tak, že sa zo mňa postupne stáva strelec gólov do šatne,“ uviedol pre web najvyššej slovenskej súťaže corgonliga.sk Milinkovič. Slovan najmä v prvom polčase v Senici nepripomínal lídra tabuľky a na trávniku dominovali domáci. „Nehrali sme podľa našich predstáv. Nasadenie a bojovnosť Senice nám robili problémy. Dôležité však bolo, že sa nám na konci prvého polčasu podarilo ujať vedenia, a to súpera zaskočilo. Herne nás nakopol až ráznejší príhovor trénerov počas prestávky. Po zmene strán sme hrali oveľa lepšie a pridali sme aj druhý gól. Zápas sme mali pod kontrolou a ukázali sme, že na čele tabuľky sme oprávnene,“ zhrnul Marko Milinkovič.

Pre bývalého hráča MFK Košice sa súboj v Senici skončil v 68. min, keď po dvoch úderoch do achilovky sa po dohode s trénerom rozhodol odstúpiť. Slovanisti nechceli riskovať vážnejšie zranenie.

Slovan vyhral napokon v Senici 2:0, ale herne nenadchol. Bratislavčania boli na Záhorí efektívni, domáci brankár Michal Šulla si počas 90 minút siahol na loptu len dvakrát - vždy, keď ju vyťahoval zo siete. "Okrem gólov som nemal v zápase vôbec žiadnu prácu. Až v nadstavenom čase som si pripísal prvý úspešný zákrok proti Filipovi Hlohovskému. Predtým som z dvoch striel na bránu dvakrát inkasoval. Boto to veľmi frustrujúce. Znova sme doplatili na to, že sme nedokázali premeniť šance. Ak by sme sa ujali vedenia my, mohol to byť úplne iný zápas. Taký je však futbal. Musíme počas reprezentačnej prestávky poriadne zamakať a po nej sa už konečne výsledkovo chytiť,“ povedal 22-ročný Šulla.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

Súvisiace články