Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Na MS v Japonsku predviedla svoje umenie žonglérka Kevická (20)
Zdielať na

Na MS v Japonsku predviedla svoje umenie žonglérka Kevická (20)

BRATISLAVA / Slovenský futbal síce momentálne nemá vo svete vysoký kredit, no aj u nás sú ľudia, ktorí vedia s loptou čarovať. jednou z nich je aj Lucia Kavická.

Lucia je bývalou modernou gymnastkou

Bratislavčanka (20) prezentovala svoje žonglérske majstrovstvo v ďalekom Japonsku. Bývalá moderná gymnastka, ktorá musela s futbalom zo zdravotných dôvodov skončiť, bola s vystúpením na freestylovom podujatí v Tokiu spokojná.

Medzi najlepšie štyri sa však nedostala. "Tak moje pocity sú strašne dobré a je škoda, že som nebola v top štvorke. Síce mi to uniklo iba o chlp. Neviem, či sú to nejaké dohadovačky medzi Francúzskami. Ale tri Francúzsky medzi top štyrmi, no dobre," hovorí Lucia Kavická.

Víťazkou súťaže žien sa stala maďarská reprezentantka Kitti Szasz, ktorá vo finále zdolala Francúzsku Aliciu Fougeray.

Poriadnym zážitkom súťaž mužov

Zážitkom pre japonských fanúšikov, ale aj pre Marca Materazziho, talianskeho futbalového obrancu a majstra sveta spred 7 rokov, bola v Tokiu súťaž mužov.

Argentínčan Carlos Iacono zaradil do svojej zostavy aj náročné akrobaticko-gymnastické prvky. Odbornej porote sa však ešte viac páčilo vystúpenie  Szymona Skalskeho. Poľský futbalový akrobat  triumfoval na freestaylovom podujatí v Tokiu pred Argentínčanom Carlosom Iaconom a Britom Andrewom  Hendersonom.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články