Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Strelectvo-ME: Rehák Štefečeková s Vargom zdolali Britov a získali bronz
Zdielať na

Strelectvo-ME: Rehák Štefečeková s Vargom zdolali Britov a získali bronz

Zdroj: M.Baumann

LARNAKA / Slovenskí reprezentanti Zuzana Rehák Štefečeková a Erik Varga získali na ME v streľbe z brokových zbraní bronzové medaily v disciplíne mix trap. V cyperskej Larnake zdolali v súboji o tretie miesto Britov Lucy Charlotte Hallovú a Aarona Headinga 7:3.

Slováci postúpili do finálových bojov z kvalifikácie, v ktorej nastrieľali spolu 141 bodov. Zlato získali Taliani Jessica Rossiová a Daniele Resca vďaka triumfu nad Safiye Saritürkovou Temizdemirovou a Oguzhanom Tüzünom z Turecka 6:0. V ďalšom "bronzovom" stretnutí si portugalská dvojica Maria Ines Coelhová de Barrosová, Joao Azevedo poradila s Nemcami Katrin Quoossovou a Paulom Pigorschom 5(+2):5(+1).

ME v streľbe z brokových zbraní:

mix trap: 1. Jessica Rossiová, Daniele Resca (Tal.) 6, 2. Safiye Saritürková Temizdemirová, Oguzhan Tüzün (Tur.) 0, ... B-finále: 3. Zuzana REHÁK ŠTEFEČEKOVÁ, Erik VARGA (SR) 7, Maria Ines Coelhová de Barrosová, Joao Azevedo (Portug.) 5(+2), 5. Lucy Charlotte Hallová, Aaron Heading (V. Brit.) 3, Katrin Quoosová, Paul Pigorsch (Nem.) 5(+1)

Súvisiace články

Najčítanejšie