Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Iker Casillas vraj v reprezentácii ešte neskončil
Zdielať na

Iker Casillas vraj v reprezentácii ešte neskončil

PORTO / Španielsky futbalový brankár Iker Casillas sa nechal počuť, že tamojšiemu národnému tímu je stále pripravený kedykoľvek pomôcť.

Dlhoročná opora Realu Madrid, ktorá pred začiatkom uplynulej sezóny prestúpila do FC Porto, od ME 2016 nedostala pozvánku do reprezentácie. Tú medzičasom od Vicenteho Del Bosqueho prevzal Julen Lopetegui.

"Neodišiel som z národného mužstva, ani som neoznámil, že odchádzam," uviedol Casillas prostredníctvom videa, ktoré zverejnil na facebooku. "Lopetegui vybral iných hráčov a ja to musím rešpektovať. Sadli sme si, prebrali to a sme priatelia. Julen si vybral Davida De Geu a má moju plnú podporu. Taktiež som rád, že sa do reprezentácie vrátil Pepe Reina. Španielsku dal veľmi veľa. Je to iný typ brankára, v šatni má veľký vplyv," dodal 35-ročný gólman Casillas, ktorý stále pomýšľa na ďalšie štarty v najcennejšom drese. Doteraz ich od roku 2000 nazbieral 167.

"Vždy budem pripravený pre prípad, že ma tréner bude potrebovať. Ako som však už mnohokrát povedal, najprv musíte podávať dobré výkony v klube," skonštatoval majster sveta (2010) a dvojnásobný majster Európy.

Súvisiace články