Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Oprášia Kucka a spol. zašlú slávu AC? Krásny gól Locatelliho pokoril Juventus!
Zdielať na

Oprášia Kucka a spol. zašlú slávu AC? Krásny gól Locatelliho pokoril Juventus!

MILÁNO / Fanúšikovia rossoneri sú na vrchole blaha. Užívajú si totiž chvíle, na aké dlho len a len spomínali. Súčasťou toho nového šialenstva okolo milánskeho AC je aj slovenský reprezentant Juraj Kucka. Ten dnes odohral celý šláger Serie A proti úradujúcemu majstrovi Juventusu Turín.

Gól síce tak, ako v minulom kole na pôde Chieva nedal, no tešil sa z nesmierne cenného víťazstva nad "starou dámou". Kucov presný zásah z uplynulého hracieho dňa bol v Taliansku hitom, teraz si môže svoje chvíle slávy právom užiť jeho spoluhráč Manuel Loatelli.

No kým náš futbalista je už ostrieľaný kozák, strelec trojbodového gólu do siete Juventusu má iba 18 rokov! A jeho famózna rana vonkajším priehlavkom pravačky nedala šancu mužovi, ktorý by mohol byť jeho otcom. Veď o dvadsať rokov starší legendárny brankár Gianluigi Buffon sa za vydarenou strelou mladíka naťahoval márne! Milánsky AC vyhral z posledných šiestich kôl Serie A až päť a pridal jednu remízu. Katapultovalo to ho už na druhé miesto tabuľky, o tri body práve za Juventus. Dotiahnuť sa na AC bodovo môže po 9. kole jedine AS Rím. Pravda, ak zvládne domáci duel s Palermom.

Súvisiace články