Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Škrtelov trpký návrat do Anglicka. Jeho Fenerbahce zničil super gólom aj Pogba!
Zdielať na

Škrtelov trpký návrat do Anglicka. Jeho Fenerbahce zničil super gólom aj Pogba!

MANCHESTER / Osem rokov bol kapitán našej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel neodmysliteľnou súčasťou FC Liverpool. Po príchode nemeckého trénera Jürgena Kloppa sa jeho pozícia diametrálne zmenila a Škrťo zamieril do tureckého veľkoklubu Fenerbahce Istanbul. No a ten sa dnes v Európskej lige predstavil na Old Trafforde, kde ho "červení diabli" roztrhali na kusy.

Domáci viedli v 48. minúte už 4:0, za tohto hrozivého stavu pre hostí už ich gólostroj ale nepokračoval. Prvé dva góly dali futbalisti Manchestru United z pokutových kopov v priebehu troch minút. Prvý premenil najdrahší futbalista sveta Pogba, druhý Martial.

Horšie ale pre hostí, za ktorých odohral Martin Škrtel celý zápas a Miroslav Stoch ho celý presedel na lavičke, bolo, že v nadstavenom čase prvého dejstva inkasovali ešte raz. A tajnička, že kto bude víťazom zápasu, bola prakticky vylúštená... Paul Pogba trafil nádherne na 3:0, chvíľu po prestávke sa k nemu pridal Lingard a na presný zásah hostí sa domáci fanúšikovia si tiež nehnevali. Veď na konečných 4:1 pre United pečatil Holanďan Robin van Persie, ktorý bol nedávno jeho megahviezdou a do Turecka prestúpil práve z Old Traffordu...

Súvisiace články