Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Totálne prepnutý futbalista! Brutálny kopanec do ležiaceho súpera!
Zdielať na

Totálne prepnutý futbalista! Brutálny kopanec do ležiaceho súpera!

VARŠAVA / Zrelý na návštevu minimálne psychológa, no skôr asi psychiatra... Bartosz Popiolek totiž ponúkol v nižšej futbalovej súťaži v Poľsku zákrok, za aký by mal ísť za mreže a nieže čakať na verdikt zväzovej disciplinárky... Naozaj veľmi drsnú scénu ponúkol súboj celkov LKS Iskra Iskrzyczyn a Orzel Zablocie.

V 20. minúte spomínaného zápasu sa Popiolek zrazil vo vzdušnom súboji s protihráčom. Ani jeden z nich na tom nemal nejakú vinu, proste futbalová klasika: vzdušný súboj, zrážka hlavami a tvrdý dopad na trávnik... Akurát, že Bartosz Popiolek sa z neho pozviechal o poznanie skôr a čo nasledovalo potom, to bola čistá psychiatria!

Oproti ostaným hráčom i rozhodcom výrazne urastenejší Popiolek usúdil, že ho jeho súper vo vzdušnom súboji fauloval a zobral spravodlivosť do svojich rúk (pardon, do svojich nôh...)! Napriahol, akoby chcel ohroziť bránu súpera zo 40 metrov a kopol do ležiaceho protivníka! Na ihrisku nasledovala pochopiteľne mela, no po verdikte disciplinárky môže ísť prepnutý Bartosz Popiolek kopať akurát tak kanály... Dostal totiž dištanc na dva roky.

Súvisiace články