Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chuťovečka! Obrancu oblafol pätičkou, brankára hlavičkou!
Zdielať na

Chuťovečka! Obrancu oblafol pätičkou, brankára hlavičkou!

BEER SHEVA / Bol to šláger 6. kola izraelskej futbalovej ligy a nechýbalo mu nič. Teda z pohľadu domácich. Veď Hapoel Beer Sheva doma rozdrvil Maccabi Petah Tikva 5:0 a vystriedal ho na druhej priečke tabuľky. Duel vybavil bleskovo, veď v 25. minúte viedol už o tri góly. A v tomto prípade platilo: do tretice všetko najkrajšie...

Domáci 21-ročný útočník Michael Ohana si dal s 12-dňovým oneskorením krásny darček k svojím nedávnym narodeninám. Jeho akcia výrazne pripomenula presný zásah legendárneho holandského útočníka Dennisa Bergkampa, ktorý strelil v roku 2002 v drese Arsenalu Londýn do siete Aston Villy.

Na hranici šestnástky čakal na prihrávku od spoluhráča otočený chrbtom k bráne, za ním nechýbal brániaci súper. Ten ale asi ani doteraz netuší, čo sa to vlastne stalo. Ohana si ho totiž obhodil krásnou pätičkou a ďalší obranca i brankár už nestihli hroziaci požiar zahasiť. Gólman síce vybehol, no fiškus Michael ho vzápätí preloboval presnou hlavičkou a mohol sa tešiť so spoluhráčmi s krásneho gólu.

Súvisiace články